สมาคมวิศวกรเครื่องกลไทย

Thai Society of Mechanical Engineers

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

สมาคมวิศวกรเครื่องกลไทย (Thai Society of Mechanical Engineers)


สมาคมวิศวกรเครื่องกลไทย (Thai Society of Mechanical Engineers)Association objectives


1. To support harmonization among members in the practice of mechanical engineer and other related professions in treating society without being contrary to morality and the laws of the country.

2. To cooperate between members of the association, academic departments and other organizations, both government and private sectors in having a good purpose and ideology in any actions that the association has the ability to develop the nation to prosper equally to other countries.

3. To be a center for research studies and academic consultations in mechanical engineering for members and interested parties.

4. To proceed with academic focus that is beneficial to public without aiming for benefits and not having any role in politics. Do not relate to gambling, profit sharing as well as degrading morals, customs and good culture of the nation.


วัตถุประสงค์ของสมาคม


1. เพื่อประสานสามัคคี เกื้อกูลสนับสนุนในหมู่สมาชิก เกี่ยวกับการประกอบวิชาชีพวิศวกรรมเครื่องกล และวิชาชีพอื่นที่เกี่ยวข้อง  ที่จะพึงปฏิบัติต่อสังคม โดยไม่ขัดต่อศีลธรรม และกฎหมายของบ้านเมือง

2. เพื่อร่วมมือกันระหว่างมวลสมาชิกของสมาคม และหน่วยงานวิชาการ และองค์กรอื่น ๆ ทั้งภาครัฐและ ภาคเอกชนที่มีวัตถุประสงค์และอุดมการณ์อันดีงาม ในการกระทำใด ๆ ที่สมาคมมีขีดความสามารถที่ จะกระทำได้ เพื่อพัฒนาประเทศชาติให้เจริญรุ่งเรืองขึ้นไปอย่างต่อเนื่อง และทัดเทียมนานาประเทศ

3. เพื่อเป็นศูนย์รวมการศึกษา ค้นคว้า และเป็นที่ปรึกษาทางด้านวิชาการในสาขาวิศวกรรมเครื่องกล แก่ สมาชิกและบุคคลที่สนใจโดยทั่วไป

4. เพื่อดำเนินการโดยเน้นทางด้านวิชาการที่เป็นประโยชน์ต่อส่วนรวม โดยไม่มุ่งหวังผล ประโยชน์ และไม่เข้าไปมีบทบาทใด ๆ ทางด้านการเมือง ไม่ดำเนินการที่เกี่ยวกับการพนัน การหาผลกำไรมาแบ่งปันกัน ตลอดจนไม่ทำให้เสื่อมเสียศีลธรรม จารีตประเพณี และวัฒนธรรมอันดีงามของชาติ


 


ศ.ดร.กุลเชษฐ์ เพียรทอง
Prof.Dr.Kulachate Pianthong
นายกสมาคมวิศวกรเครื่องกลไทย
President of Thai Society of Mechanical
Engineers (TSME)


Search

จำนวนผู้เข้าชม

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday285
mod_vvisit_counterYesterday2940
mod_vvisit_counterThis week3225
mod_vvisit_counterLast week20042
mod_vvisit_counterThis month70055
mod_vvisit_counterLast month103916
mod_vvisit_counterAll days596254

Online (20 minutes ago): 45
Your IP: 3.236.13.53
,
Today: Sep 26, 2021